مسیر یادگیری یک زبان خارجی نیازمند آموزش صحیح، تمرین و پشتکار، و هدف گذاری درست میباشد. بسیاری از زبان آموزان بنا بر نیاز یک زبان خارجی و یا علاقه به یک زبان یادگیری زبانی را شروع میکنند اما پس از مدتی بنا بر دلایلی انگیزه ی خود را از دست میدهند. در این مقاله میخواهیم به برخی از مهمترین دلایل از دست رفتن این انگیزه و راه های مقابله با آن ها بپردازیم:

1. تصویر ذهنی نامناسب در یادگیری زبان انگیزه را میگیرد

پیش از هرچیز لازم است بدانید یادگیری هرزبانی با برنامه ریزی، آموزش درست و تمرین و پشتکار امکان پذیر است. اولین سوالی که بسیاری از زبان آموزان به هنگام شروع یک زبان میپرسند با ترس این است که. “اصلا برای من یادگیری زبان امکان پذیر؟” یا “من با این سن میتونم زبان یاد بگیرم؟” . در نتیجه بسیاری از افراد با این ذهنیت که امکان دارد موفق به یادگیری زبان نشوند شروع به یادگیری میکنند.

2. یادگیری به معنی تسلط نیست

یکی دیگر از ذهنیت های غیر دقیق و بازدارنده در یک یادگیری یک زبان این تصور است که یادگیری یک ساختار و یا کلمه به منزله تسلط به آن میباشد. درنتیجه زبان آموز احساس ضعف و نا امیدی میکند اگر چیزی را که یاد گرفته به هنگام صحبت فراموش کند. این درحالی است که تسلط مرحله بعد یادگیری میباشد، یعنی برای تسلط به یک موضوع پس از درک صحیح آن نیاز داریم تمرین مداوم داشته و در موقعیت های مختلف آن نکته را استفاده و بررسی کرده باشیم.

3. زمان کافی به ذهن بدهیم

در خصوص تسلط خوب است بدانید که مغز شما به زمان نیاز دارد. پس در کنار تمرین مداوم و صحیح شما همچنین باید زمان لازم را برای تسلط به موضوعات یادگرفته شده به ذهن خود بدهید!

مغز

4. از دست رفتن انگیزه با هدف گذاری غیر واقع بینانه

همچنین از مهمترین دلایل از دست دادن انگیزه ادامه یادگیری یک زبان خارجی هدف گذاری غیر واقع بینانه میباشد. این به این معنی است که زبان آموزان با در نظر گرفتن زمان نا معقول شروع به یادگیری میکنند. و یا با نداشتن برنامه صحیح با توجه به هدف شان از یادگیری زبان این سفر را شروع میکنند. در نتیجه برخورداری از مشاوره صحیح و جامع پیش از یادگیری هر زبانی از هدر دادن هزینه و زمان شما جلو گیری میکند. (دریافت مشاوره رایگان)

در یادگیری زبان انگیزه خود را از دست ندهیم!

1. بر روی مسیر و تمرین تمرکز کنید.

داشتن هدف نیاز یادگیری زبان است. اما تمرکز این هدف میتواند انگیزه شما را بگیرید و به اضطراب بدهد. اضطراب اینکه نکند به هدفتان نرسید و یا چرا نتیجه دلخواه تان هنوز حاصل نشده! درصورتی که با تمرکز بر مسیر و به رسمیت شناختن پیشرفت ها و قدم های کوچک تان شما را راغب به یادگیری بیشتر میکند.

2. تمرین، تمرین، تمرین

با تمرکز بر روی هدف های کوچک در هر مرحله پروسه یادگیری برای خود خورد و راحت کنید.

یادگیری زبان انگیزه

3. چیزی که یاد میگیرید یا در موقعیت های مختلف شناسایی کنید

میدانید که پس از یادگیری هر نکته ای باید تمرین کافی داشته و از آن در موقعیت های مختلف استفاده کنید. یکی دیگر از تمرین های تسلط شناسایی آن نکته به هنگام شنیدنش در موقعیت های مختلف میباشد.

کلام پایانی

البته که یادگیری زبان یک مهارت ضروری و در زندگی و البته لذت بخش میباشد که اعتماد به نفس شما را درموقعیت های مختلف افزایش میدهد. اما با داشتن تصویر ذهنی نامناسب بلد نبودن چطور تمرین کردن و یا تمرین نکردن میتواند دلزده و نا امید خواهید شد. فراموش نکنید هرکس با هر سن یا شرایطی میتواند زبان مورد نیازش را یاد بگیرد، فقط کافی است بصورت درست هدف گذاری، برنامه ریزی و آموزش درست داشته باشید.

برای مشاوره رایگان، کسب و اطلاعات بیشتر و یا شرکت در کلاس های آنلاین با ما تماس بگیرید.